Şedinţă restrânsă în biroul lui Dragnea cu mai mulţi lideri PSD, înaintea Comitetului Executiv Naţional

Liviu Dragnea poartă discuţii în biroul său din Parlament, cu mai mulţi lideri PSD, printre care Adrian Gâdea şi Laurenţiu Nistor. Şedinţa are loc înaintea Comitetului Executiv Naţional de vineri, convocat în urma apariţiei unei scrisori prin care i se solicită demisia preşedintelui partidului.

2124 afișări
Imaginea articolului Şedinţă restrânsă în biroul lui Dragnea cu mai mulţi lideri PSD, înaintea Comitetului Executiv Naţional

Şedinţă în biroul lui Dragnea cu mai mulţi lideri PSD, înaintea Comitetului Executiv Naţional

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, discută în biroul său de la Camera Deputaţilor, la ora transmiterii acestei ştiri, cu liderul PSD Teleorman, Adrian Gâdea, liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, dar şi cu consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov.

Potrivit unor surse din interiorul partidului, discuţiile au loc în urma apariţiei unei scrisori semnată de mai mulţi lideri PSD, prin care i se solicită demisia lui Liviu Dragnea.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

După apariţia scrisorii, PSD a anunţat convocarea Comitetului Executiv Naţional, vineri, de la ora 12:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici