Şeful Comisiei SRI, despre participarea la referendum: Nu sunt toţi votanţii PSD

Senatorul PSD, Claudiu Manda, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, că speră să fie în continuare socru mare din partea băiatului său şi că cei care au votat la referendumul pentru definirea familiei „nu sunt toţi votanţii PSD”, dar că „atât s-a putut”.

673 afișări
Imaginea articolului Şeful Comisiei SRI, despre participarea la referendum: Nu sunt toţi votanţii PSD

Şeful Comisiei SRI, Claudiu Manda, despre participarea la referendum: Nu sunt toţi votanţi PSD

„Sper să fiu în continuare socru mare că am un băiat. Cred că o să fie socru mare aşa cum îl ştiu pe baiatul meu. Pot să spun că nu este o vină a Guvernului pentru că am văzut că se cere demisia Guvernului. Nu are cum să fie vina Guvernului pentru că era obligaţia guvernului de organiza referendumul atâta timp cât avem o iniţiativă cetăţenească, pe de o parte, avem un vot în Parlament, pe de altă parte”, a declarat Claudiu Manda.

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a precizat că în judeţul Dolj social-democraţii s-au implicat în acţiuni de informare privind referendumul pentru familie.

„Cel puţin în ceea ce priveşte rezultatul, pot să spun că la Dolj colegii mei s-au implicat. Avem 142 de mii de persoane prezente la vot în condiţiile în care PSD a obţint la ultimele alegeri 153 de mii de voturi. Sigur că PSD putea să asigure cvorumul. Eu le mulţumesc celor care s-au implicat, inclusiv celor din Disapora. Acesta este rezultatul şi trebuie să ţinem cot de el. (...) Am avut o participare care nu este de 30%, dar dacă ne raportăm la ceea ce poate PSD să facă în Dolj cred că suntem bine. Cei care au venit la vot în Dolj nu sunt votanţi PSD. Atâta s-a putut”, a spus Manda.

Cât priveşte o analiză în PSD după rezultatul acestui vot, Manda a precizat că acest lucru se va face în mod clar.

”Este foarte clar că vom discuta la nivelul partidului ce a însemnat acest rezultat, deşi acest referendum nu a fost asumat de partid, partidul a asumat doar că poate să facă o campanie de informare", a afirmat social-democratul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici