Şeful DAE, Vasile Puşcaş, va avea rang de ministru-delegat

Guvernul a decis, în şedinţa de miercuri, ca şeful Departamentului de Afaceri Europene, Vasile Puşcaş, să conducă instituţia cu rang de ministru-delegat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.

85 afișări
Imaginea articolului Şeful DAE, Vasile Puşcaş, va avea rang de ministru-delegat

Şeful DAE, Vasile Puşcaş, va avea rang de ministru-delegat (Imagine: Mediafax Foto)

Decizia schimbării titulaturii din secretar de stat în şef de departament cu rang de ministru a fost luată la nivelul coaliţiei guvernamentale PDL-PSD, pentru a suplini pierderea de către social-democraţi a unui post în Cabinet, prin cumularea, de către Dan Nica, a funcţiei de vicepremier cu cea de ministru al Administraţiei şi Internelor.

Liderul PSD, Mircea Geoană, a spus că problema parităţii în structura de vârf a Executivului ar putea fi rezolvată prin atribuirea rangului de ministru secretarului de stat de la Departamentul pentru Afaceri Europene, Vasile Puşcaş.

Citeşte şi:

Dan Nica, validat de comisiile de specialitate pentru Ministerul de Interne

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici