Şeful PSD Cluj: Ioan Rus va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte al partidului la Congres

Şeful PSD Cluj, Remus Lăpuşan, anunţă că fostul ministru de Interne Ioan Rus va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte al partidului la Congresul din aprilie, delegaţii PSD Cluj la Conferinţa Judeţeană adoptând, joi, o rezoluţie de susţinere a sa, în timp ce Rus a refuzat să facă declaraţii.

314 afișări
Imaginea articolului Şeful PSD Cluj: Ioan Rus va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte al partidului la Congres

Ioan Rus (Imagine: Mediafax Foto)

Cei peste 500 de delegaţi ai PSD Cluj participanţi la Conferinţa Judeţeană au adoptat, joi, cu unanimitate de voturi, o rezoluţie de susţinere a lui Ioan Rus pentru funcţia de vicepreşedinte al PSD din partea Regiunii de Nord-Vest.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, care a fost reales, joi, în funcţie, a declarat că Rus a acceptat să candideze.

"Cei peste 500 de delegaţi la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj au votat în unanimitate o rezoluţie de susţinere a lui Ioan Rus ca vicepreşedinte al PSD pe Regiunea de Nord-Vest la Congresul din aprilie. Am vorbit cu liderii filialelor judeţene ale PSD din cele şase judeţe ale Regiunii de Nord-Vest şi toţi au spus că îl vor susţine pe Ioan Rus, care a acceptat această candidatură", a spus Lăpuşan.

Ioan Rus, care a participat la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj, a refuzat să facă orice declaraţie.

Congresul PSD va avea loc în 18 şi 19 aprilie la Bucureşti.

Ioan Rus a demisionat în iulie 2008 din funcţia de vicepreşedinte al PSD şi a rămas simplu membru al partidului. El deţinuse, anterior, şi funcţia de preşedinte al PSD Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici