Şeful SGG nu acceptă reducerea chiriilor RA-APPS

Secretarul general al Guvernului, Gabriel Berca, a declarat, miercuri, că nu este de acord ca nivelul chiriilor aferent caselor RA-APPS să fie unul redus pentru persoane care au suficiente venituri pentru a cumpăra o locuinţă şi a apreciat că o astfel de decizie trebuie asumată de către Parlament.

30 afișări
Imaginea articolului Şeful SGG nu acceptă reducerea chiriilor RA-APPS

Şeful SGG nu acceptă reducerea chiriilor RA-APPS (Imagine: Mediafax Foto)

"Din punctul meu de vedere, este o decizie pe care şi-o asumă Parlamentul României. Vom vedea în ce măsură îşi va asuma acest lucru, în integralitate sau nu. Probabil că Guvernul va adopta o soluţie pentru chiriaşii cu venituri reduse. Din punct de vedere politic, Parlamentul să-şi asume o astfel de răspundere. Eu nu sunt de acord ca nivelul chiriilor să fie redus pentru oameni care au suficiente venituri să-şi cumpere sau să-şi facă un credit pentru o locuinţă. Nimeni nu este mai presus de lege", a spus secretarul general al Guvernului, în subordinea căruia funcţionează RA-APPS.

Senatorii din Comisia juridică au respins, miercuri, o ordonanţă de urgenţă care prevedea majorarea de la 1 martie 2008 a tarifelor percepute de Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat pentru închirierea apartamentelor, vilelor şi terenurilor aflate în administrarea sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici