Senator PNL: Tot judeţul Galaţi este, practic, impracticabil. Deputat PSD: Niciun drum nu e închis

  • „Tot judeţul Galaţi este, practic, impracticabil”, spune într-o postare în direct senatorul PNL George Stângă.
  • Replica social-democraţilor a venit din partea deputatului Laurenţiu Viorel Gîdei: „Nu este niciun drum închis în judeţul Galaţi. Se intervine cu utilaje”.
6083 afișări
Imaginea articolului Senator PNL: Tot judeţul Galaţi este, practic, impracticabil. Deputat PSD: Niciun drum nu e închis

„Mă aflu pe Drumul Judeţean 251A, care face legătura între comunele Drăguşeni şi Corod. Parcurgând drumul dinspre Galaţi, am constatat că efectiv autorităţilor judeţene, celor de la Consiliul Judeţean nu le pasă de gălăţeni. Nu le pasă de ceea ce se întâmplă aici, nu le pasă că drumurile sunt impracticabile, nu le pasă că pun viaţa în pericol a tuturor gălăţenilor. Dle Fotea, iar v-a prins iarna nepregătit? (...) Tot judeţul Galaţi este, practic, impracticabil”, spune într-o postare senatorul PNL George Stângă.

Replica a venit din partea deputatului PSD Laurenţiu Viorel Gîdei, care spune că niciun drum din judeţul galaţi nu este închis.

„Pierdut căţeluş cu pretenţie de dulău, în realitate o cotârlă jigărită politic! Răspunde la numele de George, este galben cu puţin maro la bot si ochi pierduţi în doctrina liberală. A plecat după pastramă prin comunele judeţului şi nu mai nimereşte Bucureştiul din cauza zăpezii. Cine-l găseşte este rugat să-l păstreze, că oricum nu e bun de nimic! Nici de lătrat nu e bun, mai mult schiorlăie! Deci reţineţi George şi e prin zăpadă! Ofer şi recompensă pe iapa lui Zoro. Se circulă în condiţii de iarnă, conduceţi prudent! Nu este niciun drum închis în judeţul Galaţi. Se intervine cu utilaje, dar ninsoarea abundentă, viscolită, poate cauza probleme în trafic”, scrie pe Facebook Gîdei.

Consiliul Judeţean Galaţi este condus de Costel Fotea (PSD).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici