Senatorul PSD Gabriela Firea a fost realeasă preşedinte al PSD Ilfov

Senatorul PSD Gabriela Firea a fost realeasă, joi, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Ilfov, ea fiind, de altfel, singurul candidat la şefia filialei.

192 afișări
Imaginea articolului Senatorul PSD Gabriela Firea a fost realeasă preşedinte al PSD Ilfov

Gabriela Firea (Foto: Razvan Chirita / Mediafax Foto)

Firea s-a declarat emoţionată şi le-a spus membrilor filialei că nu-i va dezamăgi.

“Nu veţi fi dezamăgiţi şi mă scuzaţi dacă din dorinţa mea ca organizaţia să fie prima vă cicălesc prea mult, vă chem la şedinţe. Viaţa de partid este foarte dinamică. Totul cu gândul la familia nostră extinsă, la ilfovenii noştri dragi”, a spus Firea, după ce a fost realeasă în funcţia de preşedinte al filialei.

La şedinţa organizaţiei a participat şi preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, care a spus că îi acordă încrederea Gabrielei Firea, iar realegerea acesteia este o reconfirmare a muncii şi realizărilor ei.

“Acum PSD se găseşte în plin proces de stabilizare, PSD se află într-un moment foarte greu, poate cel mai greu din istoria partidului şi sunt convins că, dacă ne vom ridica în picioare, vom redeveni partidul milioanelor de oameni care ne-au susţinut şi ne vor susţine. Să nu uităm cine suntem, ce putem, că suntem partidul care nu se teme de adversarii politici”, le-a spus Dragnea membrilor filialei.

El a pledat pentru descentralizare, arătând că nu e corect cum se repartizează sumele în judeţe.

“Aici este o singură soluţie pe care o susţin până la capăt: descetralizarea, să aducem puterea de decizie şi banii alături de oameni (...) PSD are acum nevoie de noi, de noi toţi în acestă perioadă extremă de important, de un plan pe termen lung care să garanteze construcţia durabilă şi PSD este capabil să facă asta şi vă chem pe toţi. Vreau să păstrăm guvernarea şi să fim împreună până când PSD va redeveni puternic”, a mai arătat Dragnea.

Gabriela Firea este preşedinte al PSD Ilfov din februarie 2013.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici