Senatorul PSD Ioan Stan, mesaj pentru Gheorghe Flutur: Nu vrem cadouri, ştim să ne luăm singuri ce ni se cuvine

Senatorul PSD Ioan Stan îl critică pe Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, care a spus că nu oferă cadouri PSD în judeţ. Social-democratul îi aminteşte liberalului că a făcut parte din echipa de negociatori şi ştie că „ştim să ne luăm singuri ce ni se cuvine”.

9600 afișări
Imaginea articolului Senatorul PSD Ioan Stan, mesaj pentru Gheorghe Flutur: Nu vrem cadouri, ştim să ne luăm singuri ce ni se cuvine

Senatorul PSD Ioan Stan, mesaj pentru Gheorghe Flutur: Nu vrem cadouri, ştim să ne luăm singuri ce ni se cuvine

Ioan Stan reacţionează după ce Gheorghe Flutur (PNL) a afirmat recent că nu oferă cadouri PSD-ului în judeţul Suceava.

„Sinceri să fim, nici nu avem nevoie de cadourile PNL-ului, pentru că am demonstrat la nivel naţional că ştim să ne luăm singuri ceea ce ni se cuvine. De altfel, domnia sa a făcut parte din echipa de negociatori şi ştie despre ce discutăm”, spune Stan.

De altfel, acesta îi reaminteşte preşedintelui CJ Suceava că a făcut parte şi din „echipa câştigătoare”, „care a pierdut puterea la nici două luni de la organizarea congresului PNL, dar nu ne împiedicăm acum în amănunte”.

„Este drept, partidul domniei sale deţine majoritatea în Consiliul Judeţean Suceava, însă menţionăm că nu ne dorim o vreo funcţie în cadrul acestei instituţii. Dar cu această majoritate avută, domnul Flutur să facă bine să realizeze ceea ce a promis că face la nivelul judeţului, pentru că sucevenii vor fapte, nu vorbe. Cât despre cadourile amintite în discursul domniei sale, menţionăm că există un proverb cunoscut la nivel internaţional care sună cam aşa: „Fereşte-te de greci chiar şi atunci când îţi fac daruri”. Echivalentul acestei ziceri la nivel naţional ar fi „fereşte-te de PNL-işti chiar şi atunci când îţi fac daruri”. Semnificaţia acestei cugetări nu o vom comenta, lăsând timpul să demonstreze ce este de demonstrat. Doar că îl încurajăm pe domnul Flutur ca în loc să ne poarte de grijă, să-şi vadă de promisiunile făcute în campania electorală, care până la momentul actual au rămas doar pe hârtie sau la nivel de discurs şi sperăm ca măcar în acest mandat să termine proiectele începute în 2016”, mai spune Ioan Stan.

Senatorul PSD îi recomandă lui Flutur să lase politica naţională şi să se ocupe de problemele judeţului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici