Primul politician de culoare care va conduce Pentagonul. Senatul SUA aprobă numirea generalului Lloyd Austin în funcţia de secretar al Apărării

  • Senatul SUA a aprobat numirea generalului Lloyd Austin în funcţia de secretar al Apărării
  • Lloyd Austin, desemnat de preşedintele Joseph Biden pentru postul de şef al Pentagonului, a primit 93 de voturi pentru şi două împotrivă
  • Avril Haines a fost confirmată în funcţia de director al Comunităţii agenţiilor de informaţii din SUA
969 afișări
Imaginea articolului  Primul politician de culoare care va conduce Pentagonul. Senatul SUA aprobă numirea generalului Lloyd Austin în funcţia de secretar al Apărării

Sursa foto: Mediafaxfoto

Senatul Statelor Unite a aprobat, vineri, numirea generalului în retragere Lloyd Austin în funcţia de secretar al Apărării, informează site-ul Axios.com.

Lloyd Austin, desemnat de preşedintele Joseph Biden pentru postul de secretar al Apărării, a primit 93 de voturi pentru şi două împotrivă.

Generalul în retragere Lloyd Austin este primul politician de culoare care va conduce Pentagonul. Lloyd Austin a fost primul general de culoare care a coordonat operaţiuni militare în Irak şi primul afro-american care a condus Comandamentul Central american (CENTCOM).

Lloyd Austin este a doua nominalizare făcută de preşedintele Joseph Biden aprobată de Senat. Avril Haines a fost confirmată, miercuri, în funcţia de director al Comunităţii agenţiilor de informaţii din SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici