Şerban Nicolae va prelua şefia Comisiei juridice din Senat, înlocuind-o pe Daniela Carmen Dan

Senatorul PSD Şerban Nicolae va prelua preşedinţia Comisiei juridice a acestui for legislativ, înlocuind-o astfel pe Daniela Carmen Dan, devenită ministru al Internelor, modificarea urmând a fi anunţată în şedinţa plenului Senatului de joi după-amiază.

314 afișări
Imaginea articolului Şerban Nicolae va prelua şefia Comisiei juridice din Senat, înlocuind-o pe Daniela Carmen Dan

Şerban Nicolae va prelua şefia Comisiei juridice din Senat, înlocuind-o pe Daniela Carmen Dan (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

"Nu e niciun secret. După-amiază, la plen, o să anunţăm modificările în Comisie, prin care eu devin membru permanent şi, în numele grupului PSD, preiau şi preşedinţia Comisiei Juridice", i-a anunţat joi social-democratul Şerban Nicolae pe membrii Comisiei.

El a participat joi la şedinţa Comisiei juridice, cu scrisoare de împuternicire pentru înlocuirea senatorului PSD Daniela Carmen Dan, fost preşedinte al Comisiei juridice.

Şerban Nicolae este şi liderul grupului PSD din Senat.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici