Şereş: Dacă liberalii ar avea coloană vertebrală, ar cere votul Parlamentului pentru Nicolai

Secretarul general al PC Codruţ Şereş a declarat, sâmbătă,la Bistriţa, că PNL ar trebui să vină în faţa Parlamentului cu o formulă de guvern din care să nu lipsească Norica Nicolai ca viitor ministru al Justiţiei şi pentru care să ceară votul de încredere.

1 afișare
Imaginea articolului Şereş: Dacă liberalii ar avea coloană vertebrală, ar cere votul Parlamentului pentru Nicolai

Şereş: Dacă liberalii ar avea coloană vertebrală, ar cere votul Parlamentului pentru Nicolai

„Cred că, dacă liberalii ar avea coloană vertebrală şi ar fi hotărâţi, ar veni în faţa Parlamentului cu o structură de guvern remaniată sau nu şi ar obţine votul de încredere al Parlamentului pentru doamna Norica Nicolai. În zona noastră, a Ardealului, e o vorbă:«Decât patru ani găină, mai bine o lună cocoş». Să vedem dacă mandatul liberalilor se înscrie în această zicală. Cred că Norica Nicolai ar fi un foarte bun ministru al Justiţiei, mult mai bun decât predecesorii săi şi nu cred în acea chestiune de moralitate care îi este pusă în cârcă de oponenţii domniei sale”, a spus Codruţ Şereş.

Secretarul general al PC susţine că PNL are acum ocazia să demonstreze că nu este doar un partid ce încasează lovituri, ci şi unul care ripostează.

„Curtea Constituţională a soluţionat un diferend de abordare între preşedinte şi premier. Nu sunt jurist să analieze chestiuni legate de CC. În egală privinţă însă, aşa cum domnul preşedinte a afirmat, dacă Parlamentul va susţine candidatura doamnei Norica Nicolai, nu va putea face decât să semneze decretul”, a adăugat Şereş.

Secretarul general al PC a făcut o vizită de două zile în Bistriţa-Năsăud pentru a se întâlni cu conducerea filialei judeţene a PC, care nu o recunoaşte pe Daniela Popa ca lider al formaţiunii.

Vicepreşedintele PNL, senatorul Puiu Haşotti, a declarat, sîmbătă, la Constanţa, într-o conferinţă de presă, că PNL are trei - patru variante pentru postul de ministru al Justiţiei, inclusiv renominalizarea Noricăi Nicolai.

Senatorul liberal a declarat că luni se va întruni Biroul Permanent Naţional al PNL, ocazie cu care va fi luată o decizie în privinţa situaţiei de la Ministerul Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici