Simona Bucura Oprescu promite că se pune serios pe treabă la Ministerul Muncii

Simona Bucura Oprescu, nominalizată să preia funcţia de ministru al Muncii şi Solidarităţii Sociale, susţine că este hotărâtă să muncească eficient atât pentru a schimba lucrurile în ceea ce priveşte situaţia azilelor din România, cât şi pentru realizarea reformelor asumate prin PNRR.

759 afișări
Imaginea articolului Simona Bucura Oprescu promite că se pune serios pe treabă la Ministerul Muncii

Simona Bucura Oprescu FOTO: Facebook

„Nominalizarea mea pentru funcţia de ministru al Muncii şi Solidarităţii Sociale reprezintă o mare responsabilitate! Îi mulţumesc premierului Marcel Ciolacu pentru încredere”, a scris luni pe Facebook Simona Bucura Oprescu, care le-a mulţumit şi colegilor din Consiliul Politic Naţional al PSD pentru votul dat.

„Îmi doresc să am un parteneriat real şi constructiv cu societatea civilă şi cu structurile profesionale, patronale şi sindicale reprezentative”, a adăugat ea.

Despre planurile pe care le are ca viitor ministru al Muncii, Simona Bucura Oprescu a spus: „Sunt pe deplin conştientă că avem foarte multe de făcut şi sunt hotărâtă să muncesc eficient atât pentru a schimba lucrurile în ceea ce priveşte situaţia azilelor din România, cât şi pentru realizarea reformelor asumate prin PNRR, în special privind Legea pensiilor speciale, Legea pensiilor şi Legea salarizării!”.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni cele două propuneri pentru funcţiile de ministru al Muncii şi al Tineretului şi Familiei: Simona Bucura Oprescu şi Natalia Intotero.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că noii miniştri ar putea depune miercuri jurământul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici