Site-ul PSD, nefuncţional după ce a fost spart de hackeri. Mesajul postat de aceştia

Site-ul PSD era inactiv duminică dimineaţa, iar în mijlocul nopţii pagina web ar fi fost spartă de hackeri care au postat mesajul străzii "Fără penali în funcţiile publice".

15860 afișări
Imaginea articolului Site-ul PSD, nefuncţional după ce a fost spart de hackeri. Mesajul postat de aceştia

Site-ul PSD, nefuncţional după ce a fost spart de hackeri. Mesajul postat de aceştia

Sâmbătă seara, site-ul PSD a fost spart şi a apărut mesajul "Fara penali in functii publice", conform capturii publicate de realitatea.net.

Site-ul PSD a fost spart de hackeri. Mesajul complet care putea fi citit la accesarea psd.ro era:

"De ce Romania trebuie condusa de penali?

Vrem o Romanie noua.

Domnule Dragnea, va rugam sa nu va mai creeati legi dupa faptele comise

#farapenali -- Semneaza si tu"

In acest moment, site-ul psd.ro este inactiv, iar mesajul care apare când se încearcă încărcarea paginii este "This site can’t be reached. www.psd.ro took too long to respond".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici