Slovacia vrea sfaturi privind anticorupţia din partea României. Iohannis: Mai avem multe de făcut

Preşedintele Slovaciei, Andrej Kiska, a lăudat luni lupta anticorupţie din România, în vreme ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat că ''suntem pe calea cea bună, dar mai avem multe de făcut''.

933 afișări
Imaginea articolului Slovacia vrea sfaturi privind anticorupţia din partea României. Iohannis: Mai avem multe de făcut

Slovacia vrea sfaturi privind anticorupţia din partea României. Preşedintele Klaus Iohannis: Mai avem multe de făcut

''România ne arată că creşterea economică se poate lega şi cu lupta anticorupţie'', a declarat preşedintele Slovaciei în cadrul conferinţei de presă de la Palatul Cotroceni.

În acest context, un jurnalist slovac l-a întrebat pe preşedintele României, Klaus Iohannis, ce sfaturi are pentru autorităţile de la Bratislava la acest capitol, având în vedere că acestea sunt la început faţă de cele de la Bucureşti, care '''luptă foarte bine împotriva corupţiei''.

Klaus Iohannis a arătat că preşedintele Kiska a abordat această chestiune în cadrul întâlnirii tete-a-tete şi a menţionat că este mulţumit că un prieten important din Europa laudă eforturile României.

''Cred că suntem pe calea cea bună, dar mai avem multe de făcut'', a subliniat el, reiterând că eradicarea corupţiei este vitală nu doar pentru consolidarea democraţiei, ci şi pentru atragerea investitorilor şi spunând că România este deschisă să ofere sprijin Slovaciei la acest capitol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici