Solomon: Alianţa PDL-PSD este anus contra naturii

Preşedintele democrat-liberalilor craioveni, Antonie Solomon, a declarat, miercuri, că alianţa PSD-PDL reprezintă un "anus contra naturii", întrucât un partid "creştin-democrat", de dreapta, nu se potriveşte cu o formaţiune de stânga, "de comunişti".

210 afișări
Imaginea articolului Solomon: Alianţa PDL-PSD este anus contra naturii

Solomon: Alianţa PDL-PSD este anus contra naturii (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Solomon a folosit iniţial această expresie într-o conferinţă de presă. Întrebat cât crede că va mai rezista alianţa PDL-PSD, primarul Craiovei a răspuns: "Toată lumea vorbeşte că, dacă nu trece pachetul ăsta de legi, Guvernul cade. În septembrie, pe 3 septembrie, cade Guvernul. Este un anus contra naturii. Citez un clasic în viaţă, europarlamentar: «Bă, eşti cu crucea, cu Dumnezeu sau ateu, cu comuniştii?» Nu poţi să te rogi, dar şi să crezi în maimuţă. Omul se trage din maimuţă, nu?".

Contactat ulterior de corespondentul MEDIAFAX, Antonie Solomon a reluat această comparaţie, susţinând că alianţa dintre PSD şi PDL nu va rezista, fiind două partide care se poziţionează diferit pe eşicherul politic, unul fiind de stânga, iar altul de dreapta.

"Alianţa este un anus contra naturii. Nu poţi să aşezi un partid de stânga, comuniştii, cu unul de dreapta, creştin-democraţi. La asta mă refer. Nu se potrivesc", a declarat primarul Antonie Solomon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici