Sondaj Mediafax-ZF.ro-Aleph News: 52% dintre respondenţi spun că Guvernul Ciolacu va fi la fel ca Guvernul Ciucă

  • 23% dintre respondenţi spun că Guvernul Ciolacu (PSD) este mai bun decât Guvernul Ciucă
  • 25% sunt de părere că Guvernul Ciucă (PNL) a fost mai bun decât al premierului Ciolacu
  • 52% susţin că Guvernul Ciolacu şi Guvernul Ciucă sunt la fel
211 afișări

Rezultatele sondajului Mediafax.ro-ZF.ro-Aleph News au fost prezentate şi analizate de jurnalişti miercuri seara, la Stiu, la Aleph News.

Jurnalistul Bogdan Hofbauer afirmă că “au votat câteva mii de români pe site-urile zf.ro, alephnews.ro şi mediafax.ro, dar şi pe Instagram, pe conturile Ştiu şi Alephnews. Guvernul Ciolacu este mai bun, cred doar 23% dintre români, că este mai rău decât Guvernul Ciucă cred 25% dintre români, iar 52% consideră că este acelaşi lucru (…)

Anticipam în urmă cu ceva vreme că ar putea să fie acelaşi lucru, aşa cum consideră românii care au votat în acest sondaj, însă vedem că nu mai este absolut deloc acelaşi lucru pentru că, faţă de cum arătau lucrurile şi cum era acel acord în urmă cu doi ani între PSD şi PNL, a sărit din schemă UDMR. Asta este problema”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici