Sondaj: Românii au fost întrebaţi cu ce politician ar vrea să stea la masă, cei mai mulţi au răspuns "niciunul"

  • Un sondaj de opinie realizat de către Avangarde în perioada 12-20 aprilie 2022, a conţinut şi o întrebare referitoare la liderul politic pe care românii ar vrea să-l aibă invitat la masă, alături de familie.
  • Principalul răspuns dat de cei chestionaţi a fost "niciunul".
326 afișări
Imaginea articolului Sondaj: Românii au fost întrebaţi cu ce politician ar vrea să stea la masă, cei mai mulţi au răspuns "niciunul"

"Dacă vi s-ar oferi şansa să aveţi invitat la masă, în weekend, alături de familia dumneavoastră, unul dintre liderii partidelor politice de astăzi, pe care aţi prefera să îl aveţi în casa dumneavoastră?" a fost întrebarea adresată către 906 persoane. 

35% dintre aceştia au răspuns "niciunul", fiind răspunsul principal. 17% au preferat să nu răspundă.

Dintre liderii politici, Marcel Ciolacu este pe prima poziţie, cu 14%, urmat de George Simion cu 11%, Nicolae Ciucă 6%, Cătălin Drulă 5%, Ludovic Orban 3%, Kelemen Hunor 2%.

Sursa foto: Sondaj Avangarde aprilie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici