Sorin Grindeanu, mesaj de „autodenunţ” pentru Marian Oprişan: Şi Banatul te-a fluierat!

Fostul premier Sorin Grindeanu i-a transmis lui Marian Oprişan că şi Banatul l-a fluierat la Congresul extraordinar al partidului de sâmbătă, atunci când liderul PSD Vrancea a vrut să ia cuvântul pe scenă.

4477 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu, mesaj de „autodenunţ” pentru Marian Oprişan: Şi Banatul te-a fluierat!

Sursa: Mediafax Foto/ Alexandru Dobre

„Pentru Marian Oprişan: şi Banatul te-a fluierat!”, a scris Sorin Grindeanu, fost lider la PSD Timiş, sâmbătă, pe Facebook.

Marian Oprişan a fost huiduit de colegii de partid, în momentul în care a vrut să ţină un discurs la Congres. Din sală au fost social-democraţi care i-au transmis „ai vorbit urât de toţi” sau „ce mesaj ai dat pe Facebook”.

Când liderul PSD Vrancea a urcat pe scena pentru a lua cuvântul, social-democraţii au început să fluiere şi să îl huiduiască, strigând spre acesta „ai vorbit urât de toţi”. Prin urmare, Oprişan a replicat, resemnat „Se pare că nu vor să mai vorbim”, apoi s-a retras.

Ulterior, Marian Oprişan a declarat că liderii organizaţiilor PSD Olt, Dolj şi Teleorman i-au pus pe colegi să îl fluiere şi să îl huiduiască atunci când a urcat pe scena Congresului. El a precizat că a fost intransigent cu Liviu Dragnea şi la fel rămâne şi de acum înainte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici