Sorin Oprescu rămâne în arest, în Grecia

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu rămâne în arest, în Grecia, urmând ca instanţa să se pronunţe în privinţa extrădării sale.

1159 afișări
Imaginea articolului Sorin Oprescu rămâne în arest, în Grecia

Sorin Oprescu a fost prins în Grecia iar miercuri a fost dus în faţa unui procuror.

Fostul primar general Sorin Oprescu a fost condamnat, vinerea trecută, definitiv, la 10 ani şi 8 luni de închisoare, pentru fapte de corupţie. Oprescu a fost trimis în judecată în 2015 pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Când au fost să pună în aplicare mandatul de arestare, poliţiştii nu l-au găsit la domiciliul declarat pe fostul primar general, astfel că l-au dat în urmărire. Oprescu ar fi ieşit din ţară cu două săptămâni înainte de condamnare, pe cale rutieră, pe la Vama Giurgiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici