Sorin Oprescu şi-a depus candidatura la BEM

Senatorul Sorin Oprescu şi-a depus, marţi, la BEM, candidatura ca independent pentru funcţia de primar general al Capitalei, prezentând peste 40.000 de semnături de susţinere a candidaturii.

5 afișări
Imaginea articolului Sorin Oprescu şi-a depus candidatura la BEM

Sorin Oprescu şi-a depus candidatura la BEM (Imagine: Mediafax Foto)

"E o postură nouă pentru mine. Vreau să mulţumesc tuturor care, prin semnătura lor, mi-au susţinut această candidatură. În al doilea rând, vreau să spun că îmi doresc să fie o campaniei în care oamenii să se uite la proiecte, la candidat, la felul în care susţin aceste proiecte şi câtă încredere le inspiră în a face ceea ce spun că fac", a declarat Sorin Oprescu.

El a ţinut să le mulţumească tuturor bucureştenilor care au semnat pentru susţinerea candidaturii lui la Primăria Generală a Capitalei.

"Vreau să mulţumesc tuturor, pentru că săptămâna care a trecut a fost una deosebită. De la electorat politic de stânga sau de dreapta, toţi bucureştenii, majoritatea acestora, m-au încurajat să continuu, să mă înscriu şi să continuu să particip la această cursă. Le promit că nu-i voi dezamăgi", a mai spus candidatul independent.

Sorin Oprescu nu a vrut să facă niciun pronostic, susţinând că nu este "mama Omida".

"Nu sunt mama Omida. Este clar că bucureştenii vor hotărî. Ăsta este cel mai bun sondaj. Toţi sunt buni, toţi sunt frumoşi, toţi sunt deştepţi şi au şi carisma necesară şi posibilitatea de a se adresa bucureştenilor. Cei în care bucureştenii vor avea încredere, pe aceia îi vor vota", a conchis Sorin Oprescu.

Membrii staff-ului său de campaniei au adus la Biroul Electoral Municipal (BEM) 13 cutii în care se aflau listele cu semnăturile celor aproximativ 41.000 de susţinători.

Pentru depunerea unei candidaturi independente sunt necesare semnăturile a minimum 2% din numărul total de alegători cu drept de vot din localitatea unde domiciliază candidatul, adică aproximativ 36.000 în cazul Capitalei.

Sorin Oprescu a demisionat, luni, din PSD, pentru a-şi depune candidatura ca independent la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici