Sorin Sergiu Chelmu, numit secretar general al Guvernului, în locul lui Ion Moraru

Sorin Sergiu Chelmu, care a deţinut funcţii de secretar general în Ministerul Agriculturii şi la Departamentul pentru IMM, a fost numit în funcţia de secretar general al Guvernului, în locul lui Ion Moraru.

1684 afișări
Imaginea articolului Sorin Sergiu Chelmu, numit secretar general al Guvernului, în locul lui Ion Moraru

Sorin Sergiu Chelmu, numit secretar general al Guvernului, în locul lui Ion Moraru (Imagine: Shutterstock)

Decizia de miercuri a premierului Dacian Cioloş, prin care din funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de secretar de stat, este eliberat Ion Moraru şi este numit Sorin Sergiu Chelmu a fost publicată în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie, Ion Moraru este numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului.

Ion Moraru deţinea funcţia de secretar general al Guvernului din mai 2012.

Sorin Sergiu Chelmu a fost secretar general în cadrul Departamentului pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism, iar anterior a deţinut această funcţie şi la Ministerul Agriculturii (2012-2013, 2005-2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici