Speranţa Cliseru, la ieşirea de la Parchetul General: Nu are legătură cu dosarul protestelor/ Cliseru: Nu renunţ la funcţia asta, pentru că nu am greşit cu nimic

Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, a plecat, marţi dimineaţă, de la sediul Parchetului General. Ea neagă că a fost audiată în dosarul deschis după violenţele de la protestul din 10 august. Prefectul Capitalei a mai declaratla că dacă va fi chemată de ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru discuţii pe tema violenţelor din 10 august, va merge ”cu fruntea sus” şi a precizat că nu renunţă la funcţie pentru că nu a greşit cu nimic.

2221 afișări
Imaginea articolului Speranţa Cliseru, la ieşirea de la Parchetul General: Nu are legătură cu dosarul protestelor/ Cliseru: Nu renunţ la funcţia asta, pentru că nu am greşit cu nimic

Speranţa Cliseru, la ieşirea de la Parchetul General: Nu are legătură cu dosarul protestelor/ Cliseru: Nu renunţ la funcţia asta, pentru că nu am greşit cu nimic

”Nu are legătură cu dosarul. Nu am nimic de ascuns. Aici fiind un Parchet mai sunt şi alte dosare. Nu am venit cu dosarul acesta. Nu am mai fost citată. Daca o să mai fiu, o să vin”, a spus la plecarea de la Parchetul General prefectul Speranţa Cliseru.

Ea a precizat că se va prezenta la audierile din Comisia de apărare din Senat, programate marţi, la ora 13.

Cliseru, alături de ministrul de Interne, Carmen Dan, dar şi comandantul Jandarmeriei, Laurenţiu Cazan, vor fi audiaţi, tot marţi, la Comisia de Apărare din Senat cu privire la violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei.

Prima care ajunge în faţa comisiei parlamentare este Speranţa Cliseru, prefectul Capitalei, de la ora 13.00. Ulterior, este aşteptat comandatul Jandarmeriei, Laurenţiu Cazan, de la ora 13.45.

La Parchetul General, începând cu ora 11:00, este aşteptată şi Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a confirmat aceasta pentru MEDIAFAX.

Prefectul Capitalei Speranţa Cliseru: Nu renunţ la funcţia asta, pentru că nu am greşit cu nimic

”Dacă doamna ministru (Carmen Dan - n.r.) o să mă cheme să discutăm o să mă duc. Sunt cu fruntea sus şi aştept să fiu chemată. Nu am niciun conflict cu dumneaei, nici nu aş avea cum. Dumneaei este ministru, eu respect funcţiile şi ierarhia în cadrul instituţiei în care lucrez. Nu renunţ la această funcţie pentru că nu am greşit cu nimic şi nu am de ce să renunţ”, a declarat Speranţa Cliseru.

Ea a reafirmat faptul că a semnat ordinul de intervenţie după miezul nopţii.

”Eu nu sunt victima nimănui. Nu mă simt victimă, nu mă simt oropsită. Eu îmi văd de treaba mea şi de atribuţiile mele. Atâta vreme cât se respectă legislaţia şi drepturile omului eu nu îmi fac probleme. Eu dorm liniştită pe pernă, nu am făcut nimic ilegal, nu am făcut nimic imoral, nu dau vina pe alţii. Eu mi-am asumat responsabilităţile”, a adăugat prefectul Capitalei.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, dar şi comandantul Jandarmeriei, Laurenţiu Cazan, urmau să fie audiaţi, marţi, la Comisia de Apărare din Senat cu privire la violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei, însă audierile au fost anulate la propunerea senatorului PSD Şerban Nicolae.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici