Staff-urile PDL, PNL, UDMR şi Oprescu vor scrie TVR că vor dezbatere miercuri seara

Staff-urile PDL, PNL, UDMR şi al lui Sorin Oprescu vor transmite o scrisoare conducerii TVR prin care solicită organizarea, miercuri, la ora 20.00, a unei dezbateri între cinci candidaţi cu unul sau doi moderatori de la televiziunea publică, a declarat Sebastian Lăzăroiu.

51 afișări
Imaginea articolului Staff-urile PDL, PNL, UDMR şi Oprescu vor scrie TVR că vor dezbatere miercuri seara

Staff-urile PDL, PNL, UDMR şi Oprescu vor dezbatere miercuri seara (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am stabilit să trimitem o scrisoare conducerii TVR prin care solicităm o dezbatere în formula de cinci candidaţi, cu unul sau maximum doi moderatori ai Televiziunii Române", a declarat Lăzăroiu.

Sebastian Lăzăroiu a declarat că PSD nu a participat la luarea acestei decizii având în vedere că nu a fost prezent prin reprezentanţii săi la aceste discuţii.

Reprezentanţii PDL au menţionat că dezbaterea rămâne la ora stabilită anterior, ora 19.45, iar cei cinci candidaţi vor fi aceiaşi anunţaţi mai devreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici