Ştefăneşti: La trei din cele patru secţii de vot s-au prezentat peste 90% dintre alegători

La secţiile de votare 2, 3 şi 4 din comuna ilfoveană Ştefăneşti s-au prezentat deja peste 90% dintre alegătorii înscrişi pe listele electorale, iar la secţia 1 au votat aproximativ 75% dintre alegători.

27 afișări
Imaginea articolului Ştefăneşti: La trei din cele patru secţii de vot s-au prezentat peste 90% dintre alegători

Ştefăneşti: La trei din cele patru secţii de vot s-au prezentat peste 90% dintre alegători (Imagine: Mediafax Foto)

La secţia de votare numărul 1 din Ştefăneşti mai sunt 250 de oameni care încă nu au votat, prezenţa la vot fiind de aproximativ 75%. La celelalte trei secţii de vot din Ştefăneşti au votat deja peste 90% dintre alegători.

La Ştefăneştii de Jos, postul de primar este disputat de Aurel Pârvu, candidat al PSD, şi Anghel Rababoc, candidat al PNG - care deţine funcţia de edil şef al localităţii de dinainte de 1989.

Procesul de votare în localitatea Ştefăneştii de Jos se desfăşoară calm, localnicii prezentându-se la prima oră la urne.

La primul tur de scrutin, anulat de BEC, la Ştefăneştii de Jos, unde erau doar două secţii de votare şi peste 3.600 de alegători, au avut loc o serie de incidente, soldate şi cu spargerea geamurilor secţiei şi suspendarea procesului de vot. Ministerul de Interne a suplimentat cu două secţii de votare în Ştefăneşti, astfel că în localitate sunt patru secţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici