Ştefăneştii de Jos: Al doilea tur pentru alegerea primarului, în 29 iunie

Al doilea tur de scrutin va fi organizat în comuna ilfoveană Ştefăneştii de Jos, în 29 iunie, după ce la alegerile din data de 15 iunie niciunul dintre candidaţi nu a reuşit să întrunească majoritatea voturilor valabil exprimate, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al BEC.

21 afișări
Imaginea articolului Ştefăneştii de Jos: Al doilea tur pentru alegerea primarului, în 29 iunie

Ştefăneştii de Jos: Al doilea tur pentru alegerea primarului, în 29 iunie

Astfel, în turul al doilea de scrutin se vor confrunta candidatul PSD, Anghel Pârvu, şi candidatul PNG-CD, Anghel Rababoc.

Conform datelor centralizate la Biroul Electoral Central, cu ocazia repetării alegerilor din data de 1 iunie, anulate pentru fraudă electorală, Rababoc a primit un număr de 1.661 voturi, iar contracandidatul său - 1.425 de voturi.

La Vidra, primarul a fost ales din primul tur de scrutin, câştigător fiind candidatul PDL, Florin Niculae, cu 2.777 voturi, acesta fiind urmat la mare distanţă, de candidatul PNL, Gabriel Dinică, cu 1.621 voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici