Stolojan: Antonescu este chiulangiul numărul unu din Parlament

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, vineri seară, pentru MEDIAFAX, că alegerea lui Crin Antonescu la şefia PNL nu schimbă cu nimic evoluţia partidului, el fiind "chiulangiul numărul unu din Parlament" şi că PDL se bucură pentru că Băsescu nu va avea contracandidat la preşedinţie.

40 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Antonescu este chiulangiul numărul unu din Parlament

Stolojan: Antonescu este chiulangiul numărul unu din Parlament (Imagine: Mediafax Foto)

"Nici unul dintre cei doi candidaţi la şefia PNL nu merita să fie lider al PNL în opoziţie, ambii sunt comozi. PNL are nevoie de un preşedinte pragmatic şi care să fie un exemplu personal", a spus Theodor Stolojan.

În opinia prim-vicepreşedintelui PDL, Crin Antonescu, ales preşedinte al PNL, este "chiulangiul numărul unu din Parlamentul României".

Despre fostul lider al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, Stolojan a spus că este "cel care nu ar trebui să mai aibă pretenţia, vreodată, la o funcţie de gestionare a banului public după tot ceea ce a făcut în 2008 şi 2007", în perioada cât a fost premier al României.

"Ei nu sunt oamenii care să stea 16 ore să muncească pentru partid. Noi ne bucurăm că aceştia au fost candidaţii PNL, pentru că preşedintele Traian Băsescu nu are contracandidat la preşedinţie", a mai spus el.

Întrebat dacă PNL se va schimba cu Crin Antonescu preşedinte, Stolojan a răspuns: "Nu se schimbă nimic în PNL. Antonescu este un om practic, dispare, aşa câte o lună, două, nu mai ştie nimeni nimic de el, şi în Parlamentul ţării, uitaţi-vă ce face..".

Liderul PDL a ţinut să menţioneze că în PNL existau "oameni pragmatici care, din păcate, nu s-au înscris în această cursă pentru şefia PNL". Întrebat despre cine este vorba, Stolojan a spus: "Nu mă apuc eu să dau nume, dar sunt oameni care au câştigat de mai multe ori primării, oameni care ştiu exact ce înseamnă electoratul. Uitaţi-vă la relaţia lui Tăriceanu şi a lui Antonescu cu oamenii, ca lideri care să fie apropiaţi de oameni...".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici