Stolojan îi aminteşte lui Iorgulescu că datorită lui este astăzi ministru

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan i-a transmis, joi, liberalului Adrian Iorgulescu că datorită lui este astăzi ministru, iar partidul său la guvernare şi a arătat că "nu trebuie să te aştepţi niciodată la nimic din partea unor foşti colegi care uită cum au ajuns acolo unde sunt".

12 afișări
Imaginea articolului Stolojan îi aminteşte lui Iorgulescu că datorită lui este astăzi ministru

Stolojan îi aminteşte lui Iorgulescu că datorită lui este astăzi ministru

Referitor la afirmaţiile liberalului Adrian Iorgulescu, potrivit cărora PNL nu va negocia niciodată cu "trădătorul" Stolojan, dacă acesta va fi propunerea PDL pentru funcţia de premier, prim-vicepreşedintele PDL a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că doreşte să îi amintească lui Iorgulescu că datorită lui este astăzi ministru.

"Vreau doar să îi amintesc domnului Iorgulescu că este astăzi ministru şi ca urmare a muncii pe care am efectuat-o eu în perioada 2001-2004, când PNL-ul se zbătea undeva la 6-7%. A ajuns să aibă 20%, să formeze Alianţa Dreptate şi Adevăr, care a dus PNL-ul la guvernare", a spus prim-vicepreşedintele PDL.

Stolojan a ţinut să mai precizeze că "în politică nu trebuie să aştepţi niciodată nimic din partea unor foşti colegi care uită de la o zi la alta cum au ajuns acolo unde au ajuns".

De altfel, el a arătat că "PDL a luat o hotărâre să nu discute despre niciun fel de alianţă, până după alegerile din toamnă".

"Nu vom face nicio alianţă până în momentul alegerilor, când dorim să câştigăm cursa electorală pentru a forma o guvernare", a precizat liderul democrat-liberal.

Theodor Stolojan a mai spus că "discuţiile şi genul de discuţii lansate de Adrian Iorgulescu PDL-ul le ia ca atare". "E frumos, e soare la mare, e briza mării", a concluzionat Stolojan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici