Stolojan: PNL se fereşte de votul uninominal, fiind un partid fără lideri

Liderul PLD Theodor Stolojan a declarat, vineri, la Mamaia, la Şcoala de Vară a Tineretului Liberal Democrat, că PNL se fereşte de votul uninominal, deoarece este un partid fără lideri şi nici nu îi poate forma.

1 afișare
Imaginea articolului Stolojan: PNL se fereşte de votul uninominal, fiind un partid fără lideri

Stolojan: PNL se fereşte de votul uninominal, fiind un partid fără lideri

Stolojan a apreciat că premierul Tăriceanu "se face de râs cu unii miniştri din cabinet", iar în această situaţie s-a ajuns pentru că a renunţat la un principiu elementar, selecţia oamenilor nefiind făcută pe criterii de competenţă, în funcţie de rezultatele obţinute, şi pe "servilismul şi apartenenţa la un grup".

"La Interne este un domn care nu are nici o problemă cu nimic, nu doar cu Internele. Cristian David are credibilitate sub 2 la sută în judeţul unde este parlamentar", a afirmat Stolojan.

Liderul PLD le-a spus participanţilor la Şcoala de Vară că PNL se fereşte de votul uninominal pentru că nu are lideri şi nici nu îi poate forma.
"Cu cine să meargă la votul uninominal? Cu Adomniţei, cu David sau Remeş?", s-a întrebat preşedintele PLD.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici