Stolojan: Tăriceanu e incompetent - Geoană e pueril - Vosganian şi Adomniţei să demisioneze

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, duminică seară, că premierul Tăriceanu este incompetent şi mincinos, şi că este şantajat de politicianul pueril Mircea Geoană, liderul democrat-liberal cerând, totodată, demisia miniştrilor Varujan Vosganian şi Cristian Adomniţei.

24 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Tăriceanu e incompetent - Geoană e pueril - Vosganian şi Adomniţei să demisioneze

Stolojan: Tăriceanu e incompetent - Geoană e pueril - Vosganian şi Adomniţei să demisioneze (Imagine: Mediafax Foto)

PSD şi PNL, unite de interese şi afaceri comune, au transformat guvernarea într-un pericol. (...) Tăriceanu face pe victima, dar nu are niciun drept să se plângă pentru că are mâinile băgate până la cot în buget. Tăriceanu culege ce a semănat. După ce Tăriceanu, patronat de Geoană, a transformat vistieria ţării în puşculiţa PSD-PNL, tot el strigă acum disperat că bugetul este în pericol”, a acuzat Theodor Stolojan.

El a susţinut că premierul Călin Popescu Tăriceanu este „incompetent şi mincinos”, şi că este condus in umbră şi şantajat de „politicianul pueril” Mircea Geoană.

“Cerem demisia de urgenţă a miniştrilor Adomniţei şi Vosganian! Amândoi trebuie să răspundă pentru incoerenţe şi iresponsabilitate”, a anunţat solicitat Stolojan.

El a susţinut că Adomniţei votează în Parlament pentru creşterea salariilor profesorilor, apoi anunţă că nu sunt bani pentru asta, iar Vosganian spune că nu ne mai putem baza pe creşterea economică.

Stolojan a mai cerut Guvernului să prezinte “de urgenţă” bugetul pe anul 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici