Stolojan: Tentativele anterioare de suspendare a lui Băsescu au fost un eşec

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a amintit duminică, referitor la un eventual nou demers de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu după alegerile parlamentare, că tentative anterioare au fost un eşec şi au contribuit enorm la pierderea de credibilitate în faţa partenerilor externi.

358 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Tentativele anterioare de suspendare a lui Băsescu au fost un eşec

Theodor Stolojan (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

"Nu ştiu ce va face domnul preşedinte Traian Băsescu, deci nu vreau să exprim un punct de vedere aici. Încercarea de suspendare care a avut loc în vară a fost un eşec şi a contribuit enorm la pierderea de credibilitate în faţa partenerilor externi", a arătat Stolojan duminică, într-o conferinţă de presă,

Acesta a amintit că există o decizie a Curţii Constituţionale potrivit căreia şeful statului are dreptul constituţional să refuze o propunere de premier, dar nu are dreptul să refuze a doua oară.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat duminică, la emisiunea "După 20 de ani", transmisă de Pro TV, că Traian Băsescu va fi suspendat din nou la sfârşitul acestui an, respectiv după alegerile parlamentare, dacă nu îl va numi premier pe Victor Ponta, în ipoteza în care USL câştigă alegerile.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici