Sulfina Barbu a primit aviz favorabil pentru funcţia de membru în Colegiul CNSAS

Comisiile juridice au avizat favorabil, în şedinţa de luni, candidatura vicepreşedintelui PNL Sulfina Barbu pentru funcţia de membru în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

620 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu a primit aviz favorabil pentru funcţia de membru în Colegiul CNSAS

Sulfina Barbu a primit aviz favorabil pentru funcţia de membru în Colegiul CNSAS

"Avem pe ordinea de zi propunerea grupurilor parlamentare PNL din Cameră şi Senat pentru funcţia de membru al Colegiului CNSAS. Există o singură candidatură, este candidatura doamnei Sulfina Barbu, colega noastră, o ştim cu toţii foarte bine, îndeplineşte condiţiile necesare pentru a ocupa această funcţie. (...) Nu există obiecţii. Atunci propun un aviz pozitiv pentru doamna Sulfina Barbu", a declarat preşedintele Comisiei juridice, deputatul PSD Eugen Nicolicea.

Sulfina Barbu a primit aviz pozitiv cu majoritate de voturi şi o abţinere, candidatura sa urmând să fie supusă validării plenului reunit al Parlamentului.

Candidatura Sulfinei Barbu a fost susţinută de PNL.

În data de 17 iunie, în cadrul CNC PNL, Sulfina Barbu a fost aleasă vicepreşedintele al partidului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici