Sulfina Barbu a votat pentru schimbare la Primăria Generală şi la primăria de sector

Candidatul PDL pentru Primăria Sectorului 4, Sulfina Barbu, a votat, duminică dimineaţă, la Şcoala 190 "pentru schimbare la Primăria Generală şi la primăria de sector".

257 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu a votat pentru schimbare la Primăria Generală şi la primăria de sector

Sulfina Barbu a votat pentru schimbare la Primăria Generală şi la primăria de sector (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Sulfina Barbu a declarat, pentru MEDIAFAX, că a votat "pentru schimbarea în bine necesară pentru Bucureşti".

"Sper ca un număr cât mai mare de bucureşteni să voteze pentru susţinerea unor oameni care au proiecte de dezvoltare", a adăugat Barbu.

Ea a venit la vot împreună cu soţul său.

Sulfina Barbu a precizat că va aşepta rezultatul votului la sediul PDL din Modrogan.

Peste 1.200 de secţii de votare s-au deschis duminică, la ora 7.00, în Bucureşti, unde sunt aşteptaţi peste 1,8 milioane de cetăţeni cu drept de vot să aleagă primarul general, primarii celor şase sectoare, consilierii generali şi pe cei locali.

În Capitală sunt înscrişi în listele electorale permanente şi complementare 1.805.296 de alegători, din care 9.267 pe listele complementare, fiind cetăţeni cu drept de vot din Uniunea Europeană care se află în evidenţele Oficiului Român pentru Imigrări şi au domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici