Sulfina Barbu: Nu şi-a depus nimeni demisia, încă se dezbate. Nu ştiu care va fi varianta de final

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, joi, că nu şi-a depus nimeni demisia în şedinţa Colegiului Director al PDL, ea precizând că "încă se dezabate" şi că nu ştie care va fi "varianta de final".

212 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Nu şi-a depus nimeni demisia, încă se dezbate. Nu ştiu care va fi varianta de final

Sulfina Barbu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu şi-a depus nimeni demisia, încă se dezbate. Nu ştiu care va fi varianta de final", a spus Barbu.

Ea a spus că unii şi-au arătat intenţia de demisiona.

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a declarat, joi, că Elena Udrea şi-a anunţat demisia din conducerea partidului şi că o bună parte din membrii Biroului Permanent care au luat cuvântul în şedinţa Colegiului director şi-au anunţat demisiile.

Preşedintele Organizaţiei PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat că a propus în şedinţa Colegiului Director o conducere interimară, aleasă de CNC, şi a menţionat că în discuţia democrat-liberalilor este şi ideea unui congres extraordinar.

"Eu am propus o conducere interimară", a precizat Gheorghe Ştefan. El a precizat că o conducere interimară este aleasă de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

În opinia lui Ştefan, conducerea interimară ar trebui să fie formată din aproximativ 20 de persoane, BPN având un număr de 42 de membri.

Gheorghe Ştefan a mai precizat, răspunzând întrebărilor ziariştilor, şi faptul că la reuniunea PDL se discută şi despre posibilitatea unui congres extraordinar.

"Este în discuţie şi un congres extraordinar", a afirmat liderul organizaţiei PDL Neamţ.

Gheorghe Ştefan a mai spus că el şi-a drepus mandatul din BPN, adică din funcţia de vicepreşedinte al partidului şi rămâne preşedinte al filialei PDL Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici