Surse din PNL: Cătălin Predoiu şi Adriana Săftoiu, vehiculaţi la Primăria Capitalei

PNL mizează pe Cătălin Predoiu sauAdriana Săftoiu pentru a-l înlocui pe Ludovic Orban,la Primăria Capitalei,în contextul în care cei doi au fost măsuraţi în sondajul realizat în luna februarie şi au obţinut procente apropiate de al lui Ludovic Orban, au declarat, luni, surse din PNL,pentru MEDIAFAX.

1927 afișări
Imaginea articolului Surse din PNL: Cătălin Predoiu şi Adriana Săftoiu, vehiculaţi la Primăria Capitalei

Surse din PNL: Cătălin Predoiu şi Adriana Săftoiu, vehiculaţi la Primăria Capitalei

Potrivit unor surse din PNL, numele preşedintelui PNL Bucureşti Cătălin Predoiu şi al prim-vicepreşedintelui PNL Adriana Săftoiu sunt vehiculate de liberali în discuţiile privind desemnarea candidatului PNL la Primăria Capitalei, în contextul în care deputatul PNL Ludovic Orban a anunţat că se retrage din cursa electorală şi renunţă la funcţiile deţinute în partid, ca urmare a acuzaţiilor care îi sunt aduse de DNA.

Surse din rândul liberalilor au afirmat că atât Cătălin Predoiu, cât şi Adriana Săftoiu au fost măsuraţi în sondajul din luna februarie şi au obţinut scoruri apropiat de cel al lui Ludovic Orban.

Deşi, PNL i-a propus în repetate rânduri lui Cătălin Predoiu să îşi asume o candidatură la Primăria Generală, acesta a refuzat categoric, până în prezent.

Candidatura Adriana Săftoiu la Primăria Capitalei a mai fost, de asemenea, pe agenda dezbaterilor interne din PNL. Surse din PNL au afirmat că Adriana Săftoiu deşi nu a urmărit o candidatură la Primăria Capitalei şi-ar putea asuma această responsabilitatea dacă PNL îi va cere.

Ludovic Orban s-a retras luni din cursa pentru Primăria Capitalei, după ce a fost audiat la DNA şi pus sub acuzare. DNA a anunţat că Ludovic Orban că este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală care va începe în mai puţin de o lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici