Surse: Scandalul „spontan” de la Ministerul de Finanţe ar fi fost pornit de angajaţi din cadrul direcţiei juridice / Boloş nu a aprobat transferul protestatarilor de la MF la MIPE

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, nu le-a aprobat transferul protestatarilor care ar fi exact din direcţia care avea ca atribuţii avizarea ordonanţei referitoare la măsurile fiscale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

1316 afișări
Imaginea articolului Surse: Scandalul „spontan” de la Ministerul de Finanţe ar fi fost pornit de angajaţi din cadrul direcţiei juridice / Boloş nu a aprobat transferul protestatarilor de la MF la MIPE

Surse: Scandalul „spontan” de la Ministerul de Finanţe ar fi fost pornit de angajaţi din cadrul direcţiei juridice / Boloş nu a aprobat transferul protestatarilor de la MF la MIPE

Scandalul „spontan” de la Ministerul de Finanţe ar fi fost pornit de angajaţi din cadrul direcţiei juridice, care are atribuţii în avizarea viitoarei ordonanţe referitoare la măsurile fiscale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Surse din minister mai spun că unii funcţionari din acea direcţie i-ar fi cerut ministrului Marcel Boloş transferul la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE).

„Acolo erau salarii mai mari, iar ei erau oricum aduşi de fostul ministru al Finanţelor, Adrian Câciu (în prezent şef la MIPE). Ministrul Boloş nu le-a aprobat cererea de transfer, având nevoie de oameni la acel departament, pentru avizele juridice necesare ordonanţei”, arată sursele citate.

Sindicatele din finanţe au declanşat proteste naţionale. Sunt nemulţumiţi de proiectul Ordonanţei de urgenţă privind reducerea cheltuielilor bugetare, afirmând că pierd 700 de lei sau locurile de muncă. Angajaţii Ministerului de Finanţe au pornit joi un protest spontan pe holuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici