Surse: senatoarea Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere din cauza vitezei. Mergea cu 70km/h peste limita legală

O maşină condusă de o femeie a fost înregistrată de aparatul radar la Buftea cu 110 km/h pe un sector de drum care are viteza maximă admisă de 40 km/h. Sursele susţin că persoana aflată la volan este senatoarea Diana Şoşoacă. Ea a anunţat că va contesta decizia.

3049 afișări
Imaginea articolului Surse: senatoarea Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere din cauza vitezei. Mergea cu 70km/h peste limita legală

Surse: senatoarea Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere din cauza vitezei. Avea cu peste 70km peste limita legală

Potrivit IPJ Ilfov „la data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi acţionau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, poliţiştii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h”.

Poliţiştii au mai anunţat că „potrivit normelor legale în vigoare, poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum şi la reţinerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”.

Senatoarea a susţinut că nu a condus cu viteză, a vorbit despre presiuni politice şi a anunţat că va contesta decizia poliţiştilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici