Tăriceanu a discutat cu Marko Bela şi cu Olteanu înaintea întâlnirii de la Cotroceni - surse

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu a discutat, miercuri, cu liderii UDMR Marko Bela şi Laszlo Borbely şi cu liberalul Bogdan Olteanu, înaintea plecării acestora către Palatul Cotroceni, pentru convorbiri cu şeful statului.

10 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu a discutat cu Marko Bela şi cu Olteanu înaintea întâlnirii de la Cotroceni - surse

Tăriceanu a discutat cu Marko Bela şi cu Olteanu înaintea întâlnirii de la Cotroceni - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Şedinţa de Guvern a fost întreruptă, miercuri, fiind reluată după ce liderii UDMR, care fac parte din Executiv, au plecat la Palatul Cotroceni.

Liderii politici vor avea discuţii cu preşedintele Traian Băsescu înaintea declaraţiei acestuia, anunţată pentru ora 13.00.

PDL şi UDMR au avut, miercuri dimineaţă, o nouă rundă de negocieri, în urma căreia PDL a anunţat că discută şi cu Uniunea şi cu PSD iar UDMR a arătat că democrat-liberalii sunt în continuare deciţi să colaboreze cu formaţiunea condusă de Marko Bela.

Preşedintele Traian Băseascu ar urma să anunţe, miercuri, numele premierului desemnat pentru viitoarea strunctură guvernamentală.

Citeşte şi:

Liderii PSD, PDL ŞI UDMR merg la Cotroceni

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici