Tăriceanu: ALDE votează moţiunea de cenzură „cu două mâini”

  • ALDE votează moţiunea de cenzură depusă de PSD „cu două mâini”, anunţă Călin Popescu Tăriceanu
  • ALDE nu ştie dacă moţiunea va trece, deoarece în „aceste ultime zile PNL a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari în scopul rămânerii la putere”
  • Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată luni, de la ora 14.00
354 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: ALDE votează moţiunea de cenzură „cu două mâini”

Tăriceanu: ALDE votează moţiunea de cenzură „cu două mâini”

„Noi, cei de la ALDE, vom vota moţiunea cu 2 mâini! O vom vota cu regretul că ea nu a venit mai devreme, probabil din dorinţa de a nu îngreuna situaţia medicală din ţară. Cu sau fără criză medicală, acest guvern trebuie să plece, pentru că oricum nu se ocupă de criza medicală şi mai ales de cea economică. Pentru ei totul este doar motiv de campanie electorală şi de a-şi umple buzunarele din contracte dubioase”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta adaugă că nu ştie dacă moţiunea va trece, pentru că în „aceste ultime zile PNL a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari în scopul rămânerii la putere”.

„Nu ştim câte conserve mai sunt ascunse prin partide şi pe câte dintre ele este sistemul dispus să le sacrifice, dar, indiferent de rezultatul votului, românii au dat de mult un vot de blam guvernului Iohannis-Orban. Motivele putem să le vedem cu toţii: o economie care se prăbuşeşte, peste un million de şomeri, corupţie şi afaceri necurate, lipsă de idei şi de măsuri pentru începerea şcolii, încăpăţânarea de a găsi bani pentru orice mai puţin pentru majorarea, conform legilor, a pensiilor şi alocaţiilor. Dacă acest guvern cade, atunci vom avea un guvern cu 3 priorităţi: deschiderea în siguranţă a şcolilor, gestionarea crizei medicale şi organizarea într-un mod democratic a alegerilor”, mai scrie liderul ALDE.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată luni, de la ora 14.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici