Tăriceanu, ameninţat de PRM cu Irina Loghin

PRM o va trimite pe cântăreaţa Irina Loghin să candideze în acelaşi colegiu uninominal în care va candida şi premierul Călin Popescu Tăriceanu, în cazul în care acesta va susţine, în continuare, votul uninominal în actuala formă, a declarat secretarul general al partidului, Gheorghe Funar.

120 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, ameninţat de PRM cu Irina Loghin

Tăriceanu, ameninţat de PRM cu Irina Loghin (Imagine: Mediafax Foto)

Gheorghe Funar a afirmat că el, personal, va candida în acelaşi colegiu uninominal cu liderul PSD, Mircea Geoană, tot din acelaşi motiv.

"În cazul în care preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi premierul Călin Popescu Tăriceanu stăruie şi insistă în aplicarea acestei legi proaste, a votului uninominal, de fapt o ruletă rusească, îi anunţ că unde candidează Geoană voi candida şi eu, iar unde candidează Tăriceanu va candida Irina Loghin. Sunt sigur că îi batem şi rămân orfani, nu îi mai pune nimeni premieri ai României", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Funar.

Potrivit acestuia, cei doi nu vor avea şanse să fie numiţi premieri dacă nu vor fi aleşi nici măcar într-un colegiu uninominal la alegerile generale.

Gheorghe Funar s-a declarat convins că Irina Loghin va aduna mai multe voturi decât liderul PNL, fiind mult mai cunoscută şi iubită de electorat.

Funar a afirmat că, în cazul în care vor avea loc alegeri în baza actualei variante de vot uninominal, nu exclude posibilitatea ca mai mulţi membri ai PRM să îşi depună candidatura în toate colegiile uninominale, întrucât legea permite acest lucru.

"Vă daţi seama ce balamuc va fi. Dacă găsim nişte sponsori, ne vom depune candidatura în multe colegii din diverse judeţe şi va ieşi balamucul de pe lume. Vom demonstra că este o lege foarte proastă, şi nu înţeleg de ce se insistă în această prostie a votului uninominal", a spus secretarul general al PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici