Tăriceanu: Apogeul incompetenţei acestui guvern s-a întâmplat ieri aproape de miezul nopţii

  • Tăriceanu: Apogeul incompetenţei acesui guvern s-a întâmplat ieri aproape de miezul nopţii
  • Liderul ALDE critică Guvernul Orban că a creat haos
  • El spune că indecizia guvernului creează mari probleme agenţilor economici
1857 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Apogeul incompetenţei acestui guvern s-a întâmplat ieri aproape de miezul nopţii

Tăriceanu: Apogeul incompetenţei acesui guvern s-a întâmplat ieri aproape de miezul nopţii

„Apogeul incompetenţei acestui guvern s-a întâmplat ieri aproape de miezul nopţii! Cu doar 15 minute înainte de miezul nopţii, cu doar 15 minute înainte de a sfârşi starea de urgenţă, guvernanţii au decis ce putem şi ce nu putem să facem după trecerea stării de urgenţă! Oare ce au avut ei în cap când au venit atât de târziu cu aceste decizii? Nu au ştiut că starea de urgenţă se va sfârşi?”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Liderul ALDE reaminteşte că preşedintele Klaus Iohannis a anunţat în urmă cu două săptămâni că nu va mai prelungi starea de urgenţă.

„Cum au crezut că putem să ne facem planuri de pe o zi pe alta, ca să nu zic de pe o oră pe alta? Haosul uriaş pe care l-au creat ne influenţează pe toţi, dar mai ales pe cei care au o afacere mai mică sau mai mare, care astăzi nu ştiu dacă îşi deschid sau nu magazinul, dacă îşi cheamă sau nu angajaţii la muncă. Guvernanţii sacrifică unul după altul sectoare importante ale economiei, sectoare care creează sute de mii de locuri de muncă”, mai precizează Tăriceanu.

Tăriceanu mai acuză că starea de alertă instituită de CNSU, organism conduc de premierul Ludovic Orban, „camuflează” de fapt starea de urgenţă.

„Şi colac peste pupăză mai vor încă 30 de zile de stare de urgenţă camuflată în starea de alertă! Ca să poată epura politic administraţia, ca să poată să-şi pună neamurile în funcţii şi ca să poată să-şi umple buzunarele din contracte fără licitaţii. Dacă această stare de alertă va ajunge în Parlament voi vota împotriva pentru că nu ne ajută pe noi, ci doar pe ei”, spune Călin Popescu Tăriceanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici