Tăriceanu are convingerea că liberalii vor câştiga alegerile locale

Liderul PNL Călin Popescu Tăriceanu s-a declarat convins, duminică, la Chitila, că, la 1 iunie, liberalii vor câştiga alegerile, anunţându-şi susţinerea pentru actualul primar, Emilian Oprea, şi pentru proiectele acestuia privind şoseaua de centură, parcul dendrologic şi piscina olimpică.

34 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu are convingerea că liberalii vor câştiga alegerile locale

Tăriceanu are convingerea că liberalii vor câştiga alegerile locale (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu un sfert de oră în urmă, am fost la Chiajna, unde am văzut un stadion plin de oameni, care era colorat în galben şi albastru. Sâmbătă, m-am dus şi în alte localităţi şi peste tot am văzut nişte organizaţii liberale foarte puternice şi oameni mobilizaţi şi lucrul ăsta îmi dă o clară convingere şi anume că pe 1 iunie vom câştiga şi vom câştiga pe merit, pentru că în aceşti patru ani proiectele la care ne-am angajat le-am dus la bun sfârşit", a spus şeful Executivului.

El a ţinut să laude realizările primarului Chitilei, liberalul Emilian Oprea, candidat pentru un nou mandat, menţionând că a văzut că localitatea începe să se schimbe.

"Vreau să vă spun că îl voi susţine pe Emilian Oprea în cel puţin trei proiecte: şoseaua de centură, care trebuie să facă legătura între Chitila şi Mogoşoaia şi care trebuie să închidă inelul de circulaţie al Bucureştiului; parcul denndrologic - şi ştiu că ţine foarte mult la acest lucru şi va fi, probabil, un unicat cu care se va putea mândri Chitila şi piscina olimpică, înscrisă în lista proiectelor importante care vor primi finanţare de la buget", a spus Tăriceanu.

Preşedintele PNL a mai spus că toate aceste proiecte pot fi realizate prin intermediul unei persoane responsabile, angajate şi care să poată da încredere că toate aceste proiecte vor fi finalizate în următorul mandat.

Tăriceanu a cerut localnicilor ca, la 1 iunie, să voteze şi echipa consilierilor PNL, precum şi pe Marian Petreache pentru preşedinţia CJ Ilfov. Petrache a lăudat şi el realizările primarului Oprea, spunând că localitatea a fost "ca un Făt-Frumos", care a crescut în patru ani cât altele în zece.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici