Tăriceanu: Demisia lui Iohannis, recunoaşterea unui eşec. Poziţia lui Antonescu, a unui autist

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că demisia lui Klaus Iohannis este recunoaşterea implicită a unui eşec, iar poziţiile lui Crin Antonescu de după rezultatele parţiale sunt ale unei persoane care suferă de autism, el precizând că liberalii trebuie să decidă.

3294 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Demisia lui Iohannis, recunoaşterea unui eşec. Poziţia lui Antonescu, a unui autist

Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Rayvan Chirita/Mediafax Foto)

"Dincolo de demisia de care spuneaţi, e important ca azi PNL să facă analiza lucidă şi să încerce să asculte în final glasul electoratului, pentru că, aşa cum arată rezultatele, e vorba de o sancţiune severă pentru o serie de decizii greşite luate în ultimul an şi jumătate, decizii succesive", a spus Tăriceanu.

Potrivit acestuia, nu este foarte simplu ca cei care au greşit să accepte, să recunoască şi să se dea la o parte.

El a spus că demisia lui Iohannis din fruntea PNL este o recunoaştere a unui eşec, dar poziţiile lui Crin Antonescu de luni dimineaţă sunt cele ale unui om care suferă de autism.

Tăriceanu a spus că este membru PNL dar nu va participa la şedinţa BPN al partidului de luni.

El a criticat şi anunţul privind aderarea la PPE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici