Tăriceanu: După consultarea structurilor de conducere ale PLR, vom hotărî cum votăm în turul II

Candidatul independent Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică, după închiderea procesului electoral, că voturile pe care le-a primit în primul tur înseamnă o anumită obligaţie, astfel că, după o consultare a structurilor de conducere PLR, se va lua o hotărâre privind votul pentru turul II.

1295 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: După consultarea structurilor de conducere ale PLR, vom hotărî cum votăm în turul II

Tăriceanu: După consultarea structurilor de conducere ale PLR, vom hotărî cum votăm în turul II (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Tăriceanu a arătat că această campanie electorală a fost pentru el un moment în care a încercat să comunice cu cetăţenii şi să le explice cum vede evoluţia României în viitor.

Despre rezultatul alegerilor, Călin Popescu Tăriceanu a precizat că, deocamdată, acesta este numai la nivelul exit-poll-urilor şi că aşteaptă cu multă înfrigurare rezultatele după numărarea voturilor, care vor fi prezentate cel mai probabil mâine dimineaţă.

”Până atunci, doresc să spun că voturile pe care le-am primit înseamnă din partea mea şi a colegilor o anumită obligaţie. Va trebui, după o consultare pe care o voi face la nivelul structurilor de conducere ale partidului, să luăm o hotărâre cum să votăm în turul II şi cum să îndemnăm pe votanţii şi pe simpatizanţii noştri să voteze”, a anunţat Tăriceanu.

El a mai spus că nu va abandona proiectul său prezidenţial ”România, a şaptea putere a Europei” şi se va lupta până la capăt, pentru că România are nevoie pentru progres.

Tăriceanu a mulţumit celor care au votat în primul tur al alegerilor, ”pentru gestul democratic pe care l-au făcut, venind la vot, apreciind ”meritul fiecăruia care a înţeles această îndatorire civică”.

Tăriceanu a fost prezent, în cursul serii, în sediul Institutului pentru Studii Liberale (ISL), alături de conducerea Partidului Liberal Reformator, pentru a aştepta primele rezultate neoficiale ale scrutinului electoral.

Alături de Tăriceanu au fost prezenţi Daniel Chiţoiu, Daniel Gerea, Radu Stroe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici