Tăriceanu, "foarte surprins" de acuzaţia de ucidere din culpă adusă lui Oprea: "Dacă un motociclist din coloana preşedintelui s-ar accidenta, ar fi acuzat preşedintele?"

Călin Popescu Tăriceanu a declarat marţi că, atunci când va fi dezbătută cererea DNA de urmărire penală pentru ucidere din culpă pe numele lui Gabriel Oprea, înainte de a vota în Senat se va întreba ce se întâmplă dacă ar fi implicat un motociclist din coloana preşedintelui într-o situaţie similară.

4194 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, "foarte surprins" de acuzaţia de ucidere din culpă adusă lui Oprea: "Dacă un motociclist din coloana preşedintelui s-ar accidenta, ar fi acuzat preşedintele?"

Tăriceanu, "foarte surprins" de acuzaţia de ucidere din culpă adusă lui Oprea: "Dacă un motociclist din coloana preşedintelui s-ar accidenta, ar fi acuzat preşedintele?"

”Personal eu am fost foarte surprins de această acuzaţie. Dl. Oprea nu făcea parte din persoanele pentru care eu aş putea spune că am arătat o îngăduinţă extraordinară. Cred că am fost destul de rezervat. Dar, în această chestiune sunt foarte surprins. Când o să votez o să mă gândesc la următorul lucru: ce o să se întâmple dacă un motociclist din escorta care asigură coloana preşedintelui va avea un accident, va ajunge preşedintele să fie acuzat de ucidere din culpă? Această întrebare o pun şi public”, a declarat Tăriceanu.

El a mai spus că, în cererea DNA, nu s-a pus problema nelegalităţii coloanei, ci a accidentului.

Cererea DNA se află la comisia juridică pentru întocmirea unui raport. Plenul va decide abia peste două săptămâni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici