Tăriceanu i-a reproşat lui Remeş că nu reuşeşte să se facă înţeles de cei cărora le vorbeşte

Premierul Tăriceanu i-a reproşat vineri, ministrului Agriculturii că nu a reuşit să se facă înţeles în expunerea susţinută la reuniunea Asociaţiei Comunelor din România, care se desfăşoară la Neptun.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu i-a reproşat lui Remeş că nu reuşeşte să se facă înţeles de cei cărora le vorbeşte

Tăriceanu l-a certat pe Remeş că nu reuşeşte să se facă înţeles de cei cărora le vorbeşte

"Eu sunt din Guvern şi vreau să vă spun că dacă aş fi ascultat ce spune ministrul Remeş aş fi înţeles de îndărătelea. Aşa este Remeş, mai eliptic şi înţelege ce spune numai cine ştie foarte bine despre ce e vorba", a afirmat Tăriceanu, întrerupând expunerea lui Decebal Traian Remeş.

Premierul a reluat ideile expuse de ministrul Remeş, prezentându-le succint. "Este vorba despre realizarea ghidurilor pentru proiecte în timp util şi despre faptul că anul acesta nu se pot absorbi fonduri. Politic, se poate spune că în 2007 nu s-au absorbit fonduri, dar putem vedea în ce măsura s-a realizat acest lucru abia la terminarea proiectului. Deci, dacă un proiect începe în 2007 şi durează doi-trei ani, abia în 2009 vom putea spune în ce măsură au fost absorbite fondurile", a explicat premierul.

Primul-ministrul Călin Popescu Tăriceanu împreună cu miniştrii Agriculturii, Decebal Traian Remeş şi Educaţiei, Cristian Adomniţei au participat începând cu ora 11.00 la programul de perfecţionare organizat de Asociaţia Comunelor din România, ce se desfăşoară pe perioada 16-19 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici