Tăriceanu în Dolj: Spuneţi oamenilor că realizările Guvernului sunt ale PNL

Premierul Călin Popescu Tăriceanu le-a solicitat, vineri, liberalilor doljeni să spună în campanie că realizările Guvernului sunt ale PNL întrucât Executivul se bucură de mai multe procente în sondaje decât partidul, ceea ce înseamnă că oamenii nu asimilează Guvernul cu PNL.

2 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu în Dolj: Spuneţi oamenilor că realizările Guvernului sunt ale PNL

Tăriceanu în Dolj: Spuneţi oamenilor că realizările Guvernului sunt ale PNL

Preşedintele PNL a afirmat, la o întunire cu membrii organizaţiei PNL Dolj, că alegerile pentru Parlamentul European vor fi decisive în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul liberal a mai spus că principalele partide cu care PNL se va confrunta în alegeri, PD şi PSD, vor apela la un discurs negativ la alegerile PE şi "vor încerca să păcălească electoratul vorbindu-le despre trecut.

Premierul recunoaşte că au fost făcute şi greşeli: “Cât am fost la guvernare am făcut şi o greşeală: nu ne-am popularizat realizările aşa cum ar fi trebuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici