Tăriceanu: Interzicerea deschiderii restaurantelor, faliment pentru mii de firme

  • Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, co decizia de a interzice deschiderea restaurantelor de la 15 iunie este calea sigură spre falime
  • Tăriceanu spune că aceste măsuri ”draconice nu fac altceva decât să fugărească turiştii români spre alte plaje, din Bulgaria sau Grecia,
562 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Interzicerea deschiderii restaurantelor, faliment pentru mii de firme

Tăriceanu: Interzicerea deschiderii restaurantelor, faliment pentru mii de firme

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, co decizia de a interzice deschiderea restaurantelor de la 15 iunie este calea sigură spre faliment a mii de firme din industria ospitalităţii, fiind ”un act antinaţional” pentru că ”fugăreşte” turiştii români în Bulgaria sau Grecia.

”Decizia de a interzice deschiderea restaurantelor de la 15 iunie este calea sigură spre faliment a mii de firme din industria ospitalităţii! Dincolo de penibilul situaţiei în care s-ar afla clienţi şi patroni deopotrivă, care aflaţi pe terasă atunci când se porneşte o repriză de ploaie nu ştiu ce să facă: să fugă la maşină fără să plătească, să fugă în restaurant şi să încalce legea, decizia de a nu deschide restaurantele este un act chiar antinaţional”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

El mai afirmă, ”fără să tresară”, că aceste măsuri ”draconice nu fac altceva decât să fugărească turiştii români spre alte plaje, din Bulgaria sau Grecia, unde nu mai sunt aceste limitări, unde oamenii sunt bineveniţi şi lumea revine la o normalitate responsabilă”.

”Este posibil ca domnii Klaus şi Ludovic să lucreze pentru alţii şi nu pentru poporul român?”, a conchis liderul ALDE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici