Tăriceanu întrebat cum s-a înţeles cu Băsescu în avion: Da... foarte bine

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat, vineri, la Bruxelles, cum s-a înţeles cu preşedintele Traian Băsescu în timpul călătoriei făcute împreună cu avionul, şeful Executivului răspunzând, zâmbind: „Da... foarte bine”.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu întrebat cum s-a înţeles cu Băsescu în avion: Da... foarte bine

Tăriceanu întrebat cum s-a înţeles cu Băsescu în avion: Da... foarte bine

Tăriceanu a fost întrebat, de asemenea, de presa română, ce a discutat cu şeful statului în timpul ceremoniei de semnare a Tratatului de la Lisabona.

„În timpul ceremoniei nu am putut discuta foarte mult. Sigur, toată lumea, toţi care eram într-o anumită zonă, schimbam anumite cuvinte, dar nu se poate spune că am făcut o discuţie în timpul ceremoniei de semnare a Tratatului”, a răspuns Tăriceanu.

Şeful statului şi primul-ministru au mers cu acelaşi avion la Lisabona, la semnarea Tratatului de reformă al UE, precum şi la Bruxelles, la Consiliul European de iarnă.

Cei doi nu au mai călătorit cu acelaşi avion din 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici