Tăriceanu: O linişte nefirească se aşterne peste negocierile premierului desemnat cu partidele politice

Călin Popescu Tăriceanu spune că negocierile pentru majoritatea din Parlament sunt un „simulacru” şi s-a aşternut „o linişte nefirească” peste negocierile premierului desemnat cu partidele politice.

183 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: O linişte nefirească se aşterne peste negocierile premierului desemnat cu partidele politice

Tăriceanu: O linişte nefirească se aşterne peste negocierile premierului desemnat cu partidele politice

Tăriceanu a scris, pe Facebook, faptul că „o linişte nefirească se aşterne peste negocierile premierului desemnat cu partidele politice”.

Preşedintele ALDE spune că s-ar fi aşteptat să afle, de la cel care oficial cere votul, care este stadiul voturilor şi câte voturi îi mai lipsesc până când se poate prezenta, cu şanse, în faţa Parlamentului României.

„În loc de asta văd că asistăm la un simulacru de negocieri din care nimeni nu înţelege ce negociază premierul desemnat, să-şi treacă guvernul sau să-l trântească. Consider această scenetă prost scrisă ca fiind o nouă încercare de fentare a românilor şi a deciziei Curţii Constituţionale. Pe fond, lucrurile sunt mult mai simple: ori ai identificat o majoritate care te susţine să-ţi treci guvernul, ori nu ai găsit-o şi atunci trebuie să-ţi depui mandatul şi să laşi pe alţii să încerce. Ori una, ori alta! Criza nu aşteaptă!”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Premierul desemnat Florin Cîţu a scris, pe Facebook, că mandatul său este foarte clar şi anume „formarea unei majorităţi parlamentare cât mai repede. (...) Ştiu că se poate!” .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici