Tăriceanu: PNL nu e dispus la compromisuri pentru a rămâne la putere

Liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, că PNL nu e dispus la compromisuri pentru a rămâne la putere şi că liberalii pot servi ţara la fel de bine şi din opoziţie.

14 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: PNL nu e dispus la compromisuri pentru a rămâne la putere

Tăriceanu: PNL nu e dispus la compromisuri pentru a rămâne la putere (Imagine: Mediafax Foto)

Tăriceanu a spus că a hotărât împreună cu colegii săi ca discuţiile pe care liberalii le vor avea în perioada următoare pentru formarea unei majorităţi stabile în Parlament să plece de la programul politic al PNL, bazat pe măsuri specifice liberale, şi de la principiile drepturilor şi libertăţilor individuale ale economiei de piaţă şi ale unui sistem fiscal stimulativ pentru economia de piaţă.

Premierul a spus că se va pune accentul şi pe continuarea formării clasei de mijloc în România, precum şi pe planul său anticriză.

El a ţinut să precizeze că toate acestea nu sunt negociabile.

"PNL nu este dispus să facă compromisuri ca să fie la putere", a declarat liderul PNL, precizând că liberalii pot sluji ţara şi din opoziţie.

Citeşte şi:

PD-L va avea cele mai multe mandate de parlamentar

Geoană: Legea votului uninominal trebuie reanalizată

Boc: Opţiunea noastră primară e PNL, dar nu e singura

Rezultate finale: Alianţa PSD+PC a obţinut cele mai multe voturi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici